Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и подобрения по алфа 166 - с цени

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщение
    Колега сподели къде и колко взимат на детайл ако не е тайна че и аз трябва да правя задна броня заради некадърници. Може и на лично ако сметнете че е реклама.
    Колата е правиха в Пловдив....тъй като аз съм си от филибето.Конкретно за бояджията,наш семеен приятел е ... на баща ми по точно.....и в този ред на мисли заплащането,и цените стоят друго яче.....и за това цената беше тази,1000лв.В София за цялосна боя,в която не влизаше да ми ремонтират брони,пукнатини ..и каквото имаше за поправка....ми искаха 1800лв.
    Трудно ми е да кажа колко би взел на детайл тъй като ми е приятел,както споменах.....нямам идея как бръсне по принцип .... може да жули здраво,наистина нямам идея.За мен беше достатъчно да разбера че ще ми вземе 1000лв,и колата ще прилича като от магазин.

Comment

• То да прилича на като излязла от магазин и аз ще ти я направя.Тука имаме един бояджия на който цените му почват от 2500 нагоре но разглобява цялата кола сваля всички стъкла старата боя долу и така.
      Алфа 166 2.4 JTD

Comment

• 155, 156 - 1100 лв, 166 - 1300, щото "имат два декара капаци" - тарифа за цялостно боядисване при пловдивски бояджия отпреди два месеца. Детайлно 166 - 150 лв преден капак и таван, 120 лв броня и заден капак, по 100 лв за калник и врата. Всичко това без тенекеджийска работа, тоест без ударено, разтегнато, спукано и други такива Кво му плащаш?
        ...
        155 1,6 TS 16V `96
        166 2,4 JTD `99
        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Мисля да си купя компресор и пистолет, огради за тренировки имам достатъчно. Тези цени предполагам, че включват и цената на боята.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Смяна на спортни амортисьори и пружини с нормални на 166-ца на колега Добре и се отрази на стойката
            Attached Files
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              Мисля да си купя компресор и пистолет, огради за тренировки имам достатъчно. Тези цени предполагам, че включват и цената на боята.
              Компресор и на Ейнхел ти върши работа.

Пистолета му е майката и търпение и усет на ръката ако ще и китваш. И да стечеш и да матираш и каквото и да направиш - 1000, 1500, 2000, машината с паста на Сонакс и после карнаубова вакса!

Ма криво и неизшкурено и неизкитвано ли е като хората - каквото и да го правиш - няма оправия.

п.п. 1200 лева за боя за цялата кола ако няма сериозно изпъване по нея за мен си е пладнешки обир!
              ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
              ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
              Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
              Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Смяна на спортни амортисьори и пружини с нормални на 166-ца на колега Добре и се отрази на стойката
                доко що така не ги харесва вече
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  Докича е като участник в "Пълна промяна" кара ме да му сменям всичко наред нещо го тресе 166-манията щял да я прави като нова
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Жика снимката подвежда, повдигна се с два пръста само отзад.

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Докича е като участник в "Пълна промяна" кара ме да му сменям всичко наред нещо го тресе 166-манията щял да я прави като нова
                    Споко бре, остана още малко. Вчера половин час преписвах фактурата в телефона!
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 14:38.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Жика снимката подвежда, повдигна се с два пръста само отзад.

Споко бре, остана още малко. Вчера половин час преписвах фактурата в телефона!
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Обявиха ми 50 кината за емблема ...куку майна...я едно карбоново фольо .... екстра се получи ....
                        Attached Files

Comment

• Да си беше поръчал емблема от фолио за 10-на лв.,вместо да осираш пайзажа....
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            Да си беше поръчал емблема от фолио за 10-на лв.,вместо да осираш пайзажа....
                            Е,не е мн омазан ...има още за омазване....ама е гот

Comment

• Аз не го харесвам,ама това не трябва да те интересува
                              Важното е на теб да ти харесва
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Прилича на диско топка...

Comment

Working...
                                X